20220906-Hammarby-sjöstad
2245
Nu erbjuds vi en ny guidning i Hammarby sjöstad tillsammans med Sjöstadens mest kunniga och erfarna guide, Inger Johansson.

Denna gång fokuserar vi på konsten och går på upptäcktsfärd både bland större offentliga konstverk i parker och alléer och mer undanskymda i kvarterens innergårdar. Var du med vid senaste tillfället så kanske du känner igen något samtidigt som vi hittar sådant vi inte sett förut.

Vi avslutar med gemensam lunch på Restaurang Eatery i Luma Park. 

Vill du eftersnacka över en öl eller en eftermiddags-drink (alkoholfria alternativ finns så klart) tar vi en kort promenad till baren på Sjöstadens Marina där var och en tar vad den vill ha på egen bekostnad.

I priset ingår en guidad vandring och lunch. 


Tid och plats:Tisdag 6 september 11.15Samling:11.00 vid Lumabryggan i Hammarby SjöstadPris:230 kr resp 280 för icke medlemTransport:med Tvärbanan eller buss 74 till hållplats Luma alt båt från Nybroviken (biljett köps på båten) eller från Barnhusbryggan på Söder (gratis). Se www.ressel.se om båttrafiken.Antal platser:Max 25 personerAnmälan senast:8 augustiBetalning senast:18 augustiAnsvarig:Britt-Inger Hahne 070–980 08 70 bi.hahne@gmail.com
Alla ordinarie platser till aktiviteten är upptagna, och anmälningar kommer att sättas upp på väntelistan.