20201112-andrew-brygger_stor
2134
Vi gör en smakresa i de södra delarna av Stockholms län där vi letar oss fram bland några av alla besöksmål.

Vi besöker Sanda Gårdsmejeri där vi får provsmaka ost och höra lite om deras tillverkning. Vi hälsar på hos Chokladhuset där vi får veta det mesta om choklad och dess tillverkning, självklart får vi provsmaka de underbara pralinerna. 

En lunch serveras på restaurang Kroken i Nynäshamns hamn. Ni har möjlighet att på egen hand upptäcka hamnen. Varför inte besöka Rökeriet, där ni kan köpa färsk fisk, skaldjur och delikatesser m.m.
Vi avslutar dagen med ett besök på Nynäshamns Ångbryggeri. Vi får provsmaka deras öl och, under en bryggerivisning, se hur till tillverkningen går till.

Vi är tillbaka i Stockholm igen senast 16.00 


Observera att det är trappor i Ångbryggeriets lokaler och det saknas tyvärr hiss.Tid och plats:Tisdag 28 september 09.00, CityterminalenSamling:08.45 Cityterminalen vid bussgatan/gatenPris:920 kr resp 1120 för ej medlemAntal platser:Min 35 max 40 personerInformationObservera att det är trappor i Ångbryggeriets lokaler och det saknas tyvärr hissAnmälan senast:28 augustiBetalning senast:6 septemberAnsvarig:Göran Nordahl 073 321 53 10, goran.nordahl@hotmail.com
Alla ordinarie platser till aktiviteten är upptagna, och anmälningar kommer att sättas upp på väntelistan.